Přeskočit na hlavní obsah

Čí jsou Vary ? ..Čí je Švejk ?? ..Čí JE ČESKO ???!!! A JAKÉ ???!!! Srdce Evropy, světa..to..???!!!

21.2.2020..,,Společnost, hloubka x povrchnost, důsledky": 
~~
Maj, nebo NEmaj ? ..Daj, dali ? Či nedaj, NEdali ? 
Dala, dá, či NEdala, NEdá ??
~~
Má, on, či NEmá ??
~~
Mám, či NEmám ?? 
~
Vlastním, i urvaně, 
tedy i.. slastně, i  ,,MÁM"
~~
~~
Otrocky Lidé, tak honící tak zvané ,,HDP", jakože jiný model ekonomiky možný není..
~~
No, ono to člověku do jisté míry může i jít, i fungovat..
Avšak..co pak ??
~~
Co, když člověku prostě ,,dojdou síly", takto žít ??
Co, když člověku dojdou síly..se i částečně, či plněji, hýbat ?? Například pod vlivem fyzické, či Duševní, nemoci ?
~~
~~
Zastavme se na chvilku trošku u nemocí..
~~
Tenhle svět ,,HDP", JEDE si..tempem, pokud možno co nejvyšším, ve snaze stále více zrychlovat a nabírat při tom na objemu. Už to samo o sobě v sobě nese potenciál ,,pádu, úpadku, zřícení, kde zbyde ,,troskoví". Jak se to stane ? Pokud se Lidé NEumoudří, cest, jak se to může přihodit, má On, Stvořitel, nezpočet.
~
Tenhle svět, současný..JEDE..TEMPEM VYSOKORYCHLOSTNÍM..
~
AVŠAK, JSOU LIDÉ, I POMALEJŠÍ. I NEMOCNÍ, I SENIORŠTÍ, I INVALIDÉ.
~
Život jen v honitbě za HDP je životem prázdným, ,,vyprázdněným", pokud to není vyváženo snahou společnosti, která sestává z jednotlivců, snahou o CO NEJVYŠŠÍ KVALITU "PRO ZDRAVÍ, PRO ŽIVOT".
Aby tomu tak mohlo být, JE NUTNÉ, ABY LIDÉ TUTO KVALITU POZNALI V SOBĚ, POTŘEBU, POTŘEBY, TY..,
A ABY PODLE TOHO JEDNALI.
ABY TUTO KVALITU LIDÉ POZNALI, PROTO JSEM VYTVOŘIL WEB BLOG PLATFORMU:
www.GreenSystemsInfo.blogspot.com s tamními i www odkazy, pododkazy..coby NÁVOD, VZOR, CESTY, TÉ SPRÁVNÉ, TEDY CESTY "PRO ZDRAVÍ, PRO ŽIVOT".
~~
~~
JE, žije, mezi námi, mnoho různě handicapovaných Lidí, pro možnost ,,vysokorychlostního života", kteří to prostě ,,nezvládají". I když nemají stanovenu na to diagnozu od Lékařů. Jsou například i různé stupně nemoci, zvaná ,,autismus", jenže jsou i stupně této nemoci, které ani nejsou diagnozou..to vím.
Jsou i Lidé mnozí z nás ,,krátkozrací", s dioptrickými brýlemi. Je NEmožné chtít, očekávat, že takto, i hůř, handicapovaní, budou stejně výkonní, jako člověk mladý, zdravý. Člověk s dioptrickými brýlemi může být tak výkonný, jak je výkonný bez brýlí, například..a pokud se mu, jí, daří výkonnost vyšší, je to bonusem jak pro danou osobu, tak pro okolí. Proč o tom zde píši ?
Protože toto nikdo celkem neřeší. Od dětí ve školách se požaduje stejná výkonnost, podle osnov..se stejnými měřítky hodnocení tabulkově, stejně tak i co do poskytované tabulkově , ,,normo výuky".
Kolik je takových jedinců ve školách, ve společnosti ?
A jsou i ti zdraví, kteří ty takto handicapované různě šikanují. Nejen ve školách, nejen na pracovištích..ve společnosti i širší..a jde to i tak daleko, mnohdy, že jsou tito lidé prostě ,,vyčlenění" ze společnosti. Například, pokud nemají prostředky, aby si za mezilidské sociální kontakty stále všude platili. Dnes jsme už tak daleko, že ženy obvykle, ,,podnikatelky" živnostnice, v oboru služeb, v podstatě NEbývají ochotny se bavit, vybavovat, s muži, pokud není součástí tohoto sociálního kontaktu zainteresovaně finanční tok. Sem tam, avšak mnohem méně, je to možno pozorovat i ze strany mužů k ženám.
~~
Ženy obvykle, všech věkových kategorií, i dívky, dělají, čučíc si neustále do mobilů, jako by mužská, chlapecká dívkám, populace, byla jim jen v nich, v mobilech.
( Přičemž prastará nauka, zvaná ,,Tantra", hovoří o důležitosti ,,PRO ŽIVOT, PRO EVOLUCI", zdravou, OČNÍ, OSOBNÍ, MEZILIDSKÝ KONTAKT, PRO PARTNERSKÝ, PRO PŘÁTELSKÝ, OVŠEM..V LÁSCE BOŽÍ S UPŘÍMNOSTÍ V SRDCI. )
~~
Tím (a nejen tím) ovšem Lidé zavírají, zavřeli, vrátka ,,čisté Lásce", moudrosti Boží ve spojení s Ním, se STVOŘITELEM, a důsledky lze pozorovat: Rozpady rodin, vztahů, mezilidskou osamělost i uprostřed společnosti, vymírající národ, s oslabenou tak i imunitou..
Při takto oslabeném životu na Zemi se otevírá prostor pro například i nové nemoce, viry..a pro jiné události, například přírodní živelné pod vlivem změny klimatu..,
kde Stvořitel začíná usilovat o změnu. Buďto o změnu mezilidského chování ,,Homo sapiens" i ku Matce Zemi, i ku sobě navzájem.., a nebo vytvoří Stvořitel prostor pro změnu vládnoucího druhu na Zemi, na místo : Homo sapiens.
Útěchou nám může pro takový případ být, že Duše, i naše, se budou moci rodit do nového tělesného Stvoření vládnoucího na Zemi, byť by to třeba měli být i například pavouci, nebo jiná Stvoření.
~~
~~
Současná společnost, Česká v srdci Evropy,světa..tím i širší..,  si napostulovala systém, kde různě ,,handicapovaní", a těch je, odhaduji, minimálně POLOVINA, jsou různě ,,strašení, utlačovaní".
Jedním takovým nástrojem je ,,NEZABAVITELNÁ ČÁSTKA" exekutorem, insolvenčním správcem, ve výši měsíční ,,K NEPŘEŽITÍ" v České republice, kde ti, kdož mají za tuto legislativu přímou odpovědnost, si žijí ,,nad poměry" společnosti, a na toto z vysoka ,,kálí"..s kritickým nedostatkem kapacit bytů ve státě, s fatálně kritickým nedostatkem bytů bezbarierových, s fatálně nedostatečnou dlouhodobou péčí, systémově, systematicky propracované, o Lidi, kde každý má, mimo standartní, i jiné své potřeby. Zájem politiků, političek, se omezuje zejména na jejich ,,židle", aby v nich co nejdýl vydrželi, nejlíp do penze, a i pak..,a to ipřesto, že volební období bývá čtyřleté.
Takováto politika ale..politikou NENÍ, toto je apolitika, asociálna..anarchie práva, anarchie Lidskoprávna, NACISMUS, FAŠISMUS.
HNUS ten.
~~
Adolf Hittler a jeho poskoci v lágrech, typu ,,Mengelle, a mnozí další ,,zblblí" fanatismem fašismu, nacismu, uvažovali tak, že ti ,,slabší", jakkoli, mají být ,,zlikvidováni", aby nebyli na obtíž těm ,,zdravým, výkonným", nežli se stali též ,,obětí porážky svého fašismu, nacismu."
Přičemž však, mnozí z těch tak zvaně ,,méně výkonných, mnohdy prokázalo Lidstvu značný prospěch, například celospolečensky, někteří byli, i jsou, i historicky, uznávanými přirozenými, vůdci, k nimž dodnes, i v budoucnu bude, vzhlížet svět, pozitivně, coby k ikonám svým, coby ke hvězdám.
Můžeme zde zmínit, například některé z handicapovaných, či mučených, umučených, i ,,Svatých", ale také další osobnosti, které za svaté lze považovat, které svatými doposud blahořečeni nebyli. Jsou tací Lidé mezi námi, i vlastně již někteří posmrtně.
Z významných osobností, handicapovaných zdravotně, dlouhodobě co vím, můžeme zmínit zde například Václava Havla. On, a nejen on, může být příkladem toho, jak důležitou úlohu ve společnosti, ve světě, může mít, a má,
i zdravím ne vždy plným, oplývající,
tedy ( ,,slabší" pohledem ,,zdravých, mladých") Lidská bytost. 
,,Slabší fyzičnem, silný, silná.. Duchem."
~~
Podívejme se nyní na ,,krátkozrakost" médií:
Například web Novinky.cz dne 22.2.2020 přinášejí statistiku o cca 1,5 milionu Lidí v České republice ,,zdravotně handicapovaných". 
Jenže, máme také cca 1 milion nemocných závažnou cukrovkou, 600 tisíc alkoholiků, 400 tisíc nemocných rakovinou, drogově závislé..,
a cca 1 milion Lidí zparalyzovaných ze života..důstojného..i fakticky, ..fašisticko nacistickou NEzabavitelnou částkou k NEPŘEŽITÍ. Také máme cca 2 miliony Lidí v seniorském, věku, což rovněž NENÍ stav mladého silného jedince, jedinců, na čemž se snad lze celospolečensky shodnout. To jsou statistiky. S úbytkem po cca čtvrt století novorozených dětí meziročně o cca 39 tisíc jich, oproti čtvrt století předchozímu, dle statistiky ČSÚ. Máme populaci středního a vyššího věku cca zpoloviny žijící povětšinou i nedobrovolně, leč z například absence schopností žít v páru v harmonii bez hádek, či z nedostatků vhodných protějšků, či z  nedostatků příležitostí ,,singl",
Suma sumárum, pokud nedoputují brzy do České republiky v dostatečném množství ženy, hodné, z ciziny, chtějící se zde vdávat, zakládat s místními muži rodiny, pokud nebude zvýšena ,,nezabavitelná částka" na minimálně 39 tisíc korun českých, nelze očekávat pro Českou republiku ,,oživení", ba..žel..naopak..se všemi důsledky z toho plynoucími..i pro budoucnost. A je úplně jedno, kolik bytů, moulové čeští političtí postaví, v takovém případě.
Tedy, v takovém případě lze totiž očekávat skomírání populační, generační, a s následným přeosídlením našeho území cizinci, cizinkami, již však bez valné možnosti to výběrem ovlivnit, ovlivňovat. To už si pak budou určovat oni, cizinci ti, z pozic i státních i parlamentních..(například).
~~
Můžeme se podívat třeba, například, 
 i na bytost 
Svatého Václava..sice se traduje, že zemřel..avšak..jeho Duše, Duch..JE TU S NÁMI, A JEHO SÍLA JE NEZMĚRNÁ, 
JAK PRO SOUČASNOST, 
TAK PRO BUDOUCNOST..ŽIVOTA NA ZEMI.

~~
~~
Tedy vidíte, je VELMI, na čem, pracovat..systematicky, systémově. Chce li se Česká společnost v srdci Evropy, světa, tudíž i ta širší, nazývat ,,vyspělou civilizací"..s možností růstu.
~~
~~
Vídám, například, různé spolky, organizace, i dotované ze zdrojů EU, i jinak, coby takové i denní stacionáře, organizátory volnočasových aktivit pro osoby s označením 65+, tedy pro seniory, pro seniorky.
~~
Vídám, také, organizaci, kde toto poskytují ,,dobrovolníci, dobrovolnice", ZDARMA, pro Lidi do 26 let věku, jde o organizaci YMCA.
~
OVŠEM..NEVÍDÁM, NIC, ŽÁDNOU ORGANIZACI, KTERÁ BY SE UVEDENÝMI AKTIVITAMI, ZABÝVALA PRO LIDI V MEZIDOBÍ TOHOTO VĚKU, TEDY 26-65 Let.
PŘIČEMŽ PRÁVĚ V TOMTO OBDOBÍ LIDÉ OBVYKLE ŘEŠÍVAJÍ SVÉ NEJSLOŽITĚJŠÍ, NEJNÁROČNĚJŠÍ, ŽIVOTNÍ TÉMATA, I ROZVODY A NÁSLEDNOU OSAMĚLOST..
SOCIÁLNÍ SÍTĚ, SEZNAMKY, V TOMTO SMĚRU JSOU JEN ILUZÍ, REALITOU DISFUNKČNOSTI, PRÁVĚ KVŮLI VÝŠE VŠEMU UVEDENÉMU.
AJŤÁCI NAVÍC, TĚCHTO PLATFOREM, SE CHOVAJÍ I PODVODNĚ, AŽ ESTÉBÁCKY, S VÝSLEDKY ,,LIDEM" TOMU ODPOVÍDAJÍCÍMI.
~~
Důsledky toho všeho, o čem zde píši ??
Rádoby-Putinovsko-Estébácký stát i instituce, 
s vymíráním kvantitativně zpola osamělé populace středního a vyššího věku, zparalyzované navíc k tomu všemu FAŠISTICKO NACISTICKY ,,nezabavitelnou částkou k NEpřežití", ochromený tak, zparalyzovaný tak, Český národ, Český stát, coby srdce Evropy, světa.
Nic lepšího by si pro sebe Putin a spol. přát nemohli. Líp by to pro sebe ani vymyslet nemohli.
~~
A Česko..přeosídlováno jest, hojně i Limi Rusky mluvícími.
~~
Ukázkovým příkladem můžeme shlédnout, drzosti té, ,,putinismus ten", například, nejen však..v názvu jedné cestovní agentury, která má kancelář hned vedle sochy Svatého Václava na Václavském náměstí v Praze: 
www.svejk-tour.ru   . A propó..,,Čí je Švejk ?
Čí jsou Vary ?? A čí je ,,Česko" ???!!!
~~~
~~~

Populární příspěvky z tohoto blogu

,,Žabí"..či kvák..,Čapí"..kuňk i: čepiček..versus: VZDĚLÁNÍ ..i: Českých politiků, političek

Bylo by fajn, skoncovat s tou nanicovatou hloupostí, nacházející se v politice České, v politice srdce Evropy, světa.. To se tak řekne..že ,,Brusel chce mít  "SILNÉ ČESKO".. ..to se to tak..píše na čepičky tmavě fašistické i na ty červené z nich.. ..jenže.. JAK ?? JAK TO UDĚLAT ?? Sedět, coby ,,žába, žabky..na prameni snad ?? ..eurodotačním..si..například ? A si i světu stále ,,kvákat"..,,já nejsem žába, já jsem čáp ! No, podívejte, támhle mám hnízdo!..čapí, to je důkaz, že jsem nežába, ale čáp.!!" nebo: ,,Já NEjsem záškodník, záškodnice..dobra, já jsem přece..podívej..pracovník, pracovnice, spolupracovník, spolupracovnice..nedotknutelného veřejnoprávního či jiného media". ~~ Nojo, jenže takhle Kosmos, Vesmír, tlachy, pletichy, obdobnými, NEfunguje. Zkusíš to, faleš tu, a..SPLÁČEŠ !! Duše v čase Tvá. ~~ Tak, tedy..co s tím ?? Pojišťovací zprostředkovatelé, zprostředkovatelky, například, musejí skládat zkoušku z o

Jak to vše..stát, národ.., státy.."národoví"..řídit ? ..uřídit ??.."ŽIVOTU, ZDRAVÍ, co nejbezpečněji i ??

Jak to vše řídit, uřídit, vedle běžných agend vládních, politických ?? Takto: viz www odkaz zdejší s tamními VŠEMI odkazy, pododkazy,  na:  ,,PLÁN "A" STVOŘITELE", ..vše toť na blogu k nalezení:  www.GoldenFriendOne.blogspot.com coby světu, vládám států, na Zemi pro ,,národoví" i pro optimálně udržitelně na Zemi "ZDRAVÍ, ŽIVOTA".. ..funkční, informační, VZOR.